Plusbasics is een jong en dynamisch Nederlands bedrijf en opstaan uit de gedachte dat we op een betere manier met onze kleding kunnen omgaan.De kleding moet door de hoge kwaliteit meerdere seizoenen meegaan en eindeloos te combineren zijn.
Wij vinden het ook belangrijk dat de kleding op een eerlijke en sociaal verantwoorde wijze wordt geproduceerd en werken uitsluitend met transparante en BSCI gecertificeerde ateliers.

Daarnaast willen wij het milieu zo min mogelijk belasten en kiezen daarom voor stoffen die door speciale manier van vervaardigen en verven zo min mogelijk schade toebrengen aan het milieu.

Plusbasics is opstaan uit liefde voor het vak en aandacht voor de klant die het draagt. Het draagplezier staat dus bij ons voorop.

Wie bent u:
De stijlvolle, kwaliteitsbewuste vrouw met een plussize, die zowel  modebewust, sportief als ook zakelijk goed voor de dag wil komen.

Wat krijgt u?
Superkwaliteit en comfortabele Bi-strech voorzien van hoogwaardige stiksel, is ademend pilt niet, is snel droog en hoeft niet gestreken te worden.
Mix en match en tijdloos te combineren met andere labels/merken maar natuurlijk ook binnen onze drie eigen lijnen welke PLUSBASICS brengt.

BASICS [uni’s]
DYNAMICS [sportief}
LIMITED [chic en trendy]

Plusbasics is ontstaan uit liefde voor het vak en aandacht voor de klant die het draagt. Het draagplezier staat dus bij ons voorop. Onze modellen zijn ‘all season’ en worden dus zomer en winter gebracht, waardoor u als consument in uw eigen tempo de collectie kunt ‘uitbouwen' en dus steeds weer nieuw combi’s kunt dragen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief